Aantal personen: 2
400 gr vastkokende aardappelen
1 kleine ongeschilde courgette in blokjes
1 fijngesneden ui
2 eetlepels olie
1 eetlepel grove mosterd
1 eetlepel kerriepoeder
1-2 theelepel chilipoeder
1 theelepel bruine basterdsuiker
1-2 eetlepels citroensap
± 1 dl groentebouillon
2 eetlepels fijngesneden koriander of peterselie
Snijd de aardappelen in kleine blokjes en kook ze in ± 15 minuten
beetgaar.
Kook de courgette ± 1 minuut in ruim kokend water met zout.
Bak de ui ± 5 minuten in de olie.
Voeg de aardappelen en de courgette toe en bak ze ± 5 minuten
mee.
Roer er de mosterd, de kerrie en het chilipoeder door en bak die ±
1 minuut mee.
Voeg de suiker, het citroensap en de bouillon toe en laat alles goed
doorwarmen.
Bestrooi het gerecht voor het serveren met koriander.
Serveer met raita:
Een salade van kleine blokjes komkommer met dunne reepjes tomaat en dunne
ringetjes rode peper, aangemaakt met zout en witte wijnazijn.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |